Categorie:Bijgerechten
Keuken: Vegetarisch
Hoeveelheid
1Portie
Dit is een heerlijk stamppotje dat je goed kunt combineren bij zowel een gegrild visje als ook bij een mals stukje vlees. Zelf serveer ik dit stamppotje vaak als bijgerecht bij een biefstukje. Deze marineer ik dan 1 dag van tevoren in een beetje truffelolie, balsamico azijn en cajunkruiden. Hierbij drink ik een glas niet al te volle chardonnay. Eentje uit de nieuwe wereldlanden. Een fantastische combinatie!
Ingrediƫnten
Porties aanpassen
Instructies
- Maak van de aardappelen, boter, warme melk, zout,peper en nootmuskaat een puree.
- Bak de appels met een scheutje honing in een beetje roomboter.
- Meng de aardappelpuree vervolgens met de gebakken appeltjes en de waterkers.
- Op het laatst kun je eventueel nog een scheutje truffelolie toevoegen.