Waterkers stamppotje met gebakken appel

Hoeveelheid 1Portie

Dit is een heerlijk stamppotje dat je goed kunt combineren bij zowel een gegrild visje als ook bij een mals stukje vlees. Zelf serveer ik dit stamppotje vaak als bijgerecht bij een biefstukje. Deze marineer ik dan 1 dag van tevoren in een beetje truffelolie, balsamico azijn en cajunkruiden. Hierbij drink ik een glas niet al te volle chardonnay. Eentje uit de nieuwe wereldlanden. Een fantastische combinatie!

Ingrediƫnten

0/9 Ingrediƫnten
Porties aanpassen

Instructies

0/4Instructies
  • Maak van de aardappelen, boter, warme melk, zout,peper en nootmuskaat een puree.
  • Bak de appels met een scheutje honing in een beetje roomboter.
  • Meng de aardappelpuree vervolgens met de gebakken appeltjes en de waterkers.
  • Op het laatst kun je eventueel nog een scheutje truffelolie toevoegen.
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties