Over Kim

Hallo kookvrienden!

Welkom op mijn culinaire website. Eerst zal ik kort iets over mezelf vertellen en de reden waarom ik het leuk vind om deze site op te richten.

Mijn naam is Kim Bagerman, ik ben getrouwd met Jaap en heb twee kinderen.  Een zoontje Julian en een dochter Sophie.

Alhoewel ik bedrijfskunde heb gestudeerd, ligt mijn passie op het gebied van culinaire verwennerijen.

Al sinds mijn 15e jaar verslind ik kookboeken, wissel ik recepten uit en volg ik nauwlettend alle kookprogramma’s om deze vervolgens uit te proberen op mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden.

Sinds ik een gezin heb, is de tijd om te koken wel minder geworden dan vroeger. Toch probeer ik om zo vaak mogelijk iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Dit laatste is steeds belangrijker geworden. Ik gebruik zo min mogelijk kant en klare producten en suiker. En ik voeg steeds vaker superfood toe aan ons dagelijkse eten.

Ik probeer op deze website veel gezonde en lekkere receptjes te zetten, maar er zullen ook recepten tussen staan die je beter niet elke dag kunt eten.

Voor mij is lekker eten heel veelzijdig. Ik hou van een heerlijke sappige hamburger, maar ook van een subliem bereide kreeft. Bij beide hoort voor mij ook een lekker glas wijn. Bij de recepten zal ik proberen om mijn wijnadvies erbij te vermelden. Ik zal proberen om alledaagse recepten te plaatsen alsook recepten die  passen in een chique diner.

Met deze website (al lerende hoe ik daarmee om moet gaan) wil ik graag mijn bevindingen op het gebied van lekker eten en drinken met jullie delen. Mijn eigen culinaire reis naar mondvermaakjes beschreven voor mensen die net als ik van lekker eten en drinken houden! Geniet van het leven!!!

Ik hoop dat jullie net als ik van deze site gaan genieten. Mocht je vragen en of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag.

Met een culinaire groet sluit ik deze intro dan ook af.

Kim